TV Monument gemist? Bekijk hier de hele uitzending

TV Monument gemist? Bekijk hier de hele uitzending

TV Monument gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van TV Monument blikt Han Peekel met Jort Kelder terug op zijn leven en carrière. EigenzinnigHan Peekel blikt in TV Monument terug op de carrières van grote televisiepersoonlijkheden. Jort Kelder behoort tot het soort presentatoren dat stof doet opwaaien en eigenzinnig is. Oude adelHij is de man die de schrik van de rijken was, de oude adel in volle glorie liet excelleren en Nederland leerde 'hoe het eigenlijk heurt'. LiefdeslevenJort Kelder vertelt over onder meer zijn jeugd, liefdesleven, periode als hoofdredacteur bij Quote en over zijn tv-carrière. Jort Kelder: "Mark Rutte en ik zijn politieke nerds en junkies" Bekijk deze video » Jort Kelder over ambtenaren-discussie: ‘Ik denk dat Mark Rutte echt boos was’ Bekijk deze video »
Uitzending :
TV Monument

In deze aflevering van TV Monument blikt Han Peekel met Jort Kelder terug op zijn leven en carrière.

Eigenzinnig
Han Peekel blikt in TV Monument terug op de carrières van grote televisiepersoonlijkheden. Jort Kelder behoort tot het soort presentatoren dat stof doet opwaaien en eigenzinnig is.

Oude adel
Hij is de man die de schrik van de rijken was, de oude adel in volle glorie liet excelleren en Nederland leerde 'hoe het eigenlijk heurt'.

Liefdesleven
Jort Kelder vertelt over onder meer zijn jeugd, liefdesleven, periode als hoofdredacteur bij Quote en over zijn tv-carrière.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op TV Monument of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV