Oscars 2020: Elton John treedt op met '(I'm Gonna) Love Me Again' uit Rocketman

Oscars 2020: Elton John treedt op met '(I'm Gonna) Love Me Again' uit Rocketman

<em>Oscars 2020</em>: Elton John treedt op met '(I'm Gonna) Love Me Again' uit <em>Rocketman</em> Voor het eerst in zijn leven heeft de legendarische Britse zanger Elton John een prijs gewonnen met zijn schrijfmaatje Bernie Taupin. Ze kregen gisteravond een Oscar voor het nummer '(I'm Gonna) Love Me Again' uit de film Rocketman. Elton John trad ook op met het nummer. Bekijk hier de volledige lijst met winnaars van de Academy Awards 2020. Biografische filmDe zaal juicht uitbundig als ze de kleurrijke Elton op het podium zien verschijnen met zijn piano. Zijn stem is misschien niet meer helemaal wat het geweest is, maar hij heeft zichtbaar plezier in zijn optreden. Het lied is speciaal geschreven voor de film Rocketman, een biopic over het leven van de zanger. Hierin wordt hij gespeeld door Taron Egerton. Bekijk het optreden van Elton John bij de Academy Awards van 2020 hierboven. Albert Verlinde las autobiografie van Elton John: "Eenzaamheid straalt ervan af" Bekijk deze video » Elton John openhartig over zijn liefde voor muziek en cocaïne Bekijk deze video » "(I'm Gonna) Love Me Again" - Rocketman (Elton John en Bernie Taupin) wint Oscar voor Beste Originele Lied Bekijk deze video »
Muziek :
Oscars 2020: Elton John treedt op met '(I'm Gonna) Love Me Again' uit Rocketman

Voor het eerst in zijn leven heeft de legendarische Britse zanger Elton John een prijs gewonnen met zijn schrijfmaatje Bernie Taupin. Ze kregen gisteravond een Oscar voor het nummer '(I'm Gonna) Love Me Again' uit de film Rocketman. Elton John trad ook op met het nummer.

Bekijk hier de volledige lijst met winnaars van de Academy Awards 2020.

Biografische film
De zaal juicht uitbundig als ze de kleurrijke Elton op het podium zien verschijnen met zijn piano. Zijn stem is misschien niet meer helemaal wat het geweest is, maar hij heeft zichtbaar plezier in zijn optreden. Het lied is speciaal geschreven voor de film Rocketman, een biopic over het leven van de zanger. Hierin wordt hij gespeeld door Taron Egerton.

Bekijk het optreden van Elton John bij de Academy Awards van 2020 hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Oscars 2020: Elton John treedt op met '(I'm Gonna) Love Me Again' uit Rocketman of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV