Op1 gemist? Hoge beloning voor gouden tip kofferbakmoord van Ralf Meinema

Op1 gemist? Hoge beloning voor gouden tip kofferbakmoord van Ralf Meinema

Op1 gemist? Hoge beloning voor gouden tip kofferbakmoord van Ralf Meinema Op 31 maart 2017 wordt het levenloze lichaam van de 31-jarige Ralf Meinema aangetroffen in de kofferbak van zijn eigen auto. Na drie jaar heeft de familie nog steeds geen antwoorden. Hoge beloning voor gouden tipDaarom wordt het tipgeld verhoogd naar 100.000 euro, in de hoop dat iemand eindelijk gaat praten. Moeder Ingrid Meinema en misdaadverslaggever van de Telegraaf Mick van Wely zijn te gast bij Op1 om hierover te praten. Heeft u een tip, neem dan contact op met 0900-8844 of bel anoniem naar 0800-7000 Bekijk hierboven het hele item van Op1 over de kofferbakmoord van Ralf Meinema. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Nicky Verstappen-zaak: advocaat van Jos B. adviseert hem om te zwijgen Bekijk deze video » Op1: Storm Ciara zorgde voor veel spanning op Schiphol Bekijk deze video » Mick van Wely: "Het loopt helemaal uit de hand met de Brabomaffia" Bekijk deze video » Mick van Wely over Ridouan Taghi: 'Hij werd eerder bijna gearresteerd' Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Hoge beloning voor gouden tip kofferbakmoord van Ralf Meinema

Op 31 maart 2017 wordt het levenloze lichaam van de 31-jarige Ralf Meinema aangetroffen in de kofferbak van zijn eigen auto. Na drie jaar heeft de familie nog steeds geen antwoorden.

Hoge beloning voor gouden tip
Daarom wordt het tipgeld verhoogd naar 100.000 euro, in de hoop dat iemand eindelijk gaat praten. Moeder Ingrid Meinema en misdaadverslaggever van de Telegraaf Mick van Wely zijn te gast bij Op1 om hierover te praten.

Heeft u een tip, neem dan contact op met 0900-8844 of bel anoniem naar 0800-7000

Bekijk hierboven het hele item van Op1 over de kofferbakmoord van Ralf Meinema. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Hoge beloning voor gouden tip kofferbakmoord van Ralf Meinema of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV