Koefnoen gaat naar het theater: ‘Het wordt een uitputtingsslag’

Koefnoen gaat naar het theater: ‘Het wordt een uitputtingsslag’

Fans van Koefnoen kunnen hun hart ophalen want het satirische tv-programma maakt binnenkort de overstap van televisie naar het theater. Dat vertelt Owen Schumacher in Shownieuws.

Verkleedpartijen in het theater?
Schumacher werkt aan de theatershow samen met zijn vaste Koefnoen-collega Paul Groot. Het programma staat bekend om de vele sketches en typetjes. Hoe ze dat gaan oplossen in het theater met alle schmink en verkleedpartijen, laat Schumacher nog in het midden. “Het wordt echt een uitputtingsslag!”

Typetjes Geer & Goor
Koefnoen staat bekend om de weergaloze typetjes die met name door Schumacher en Groot werden neergezet. Zo deden zij onder meer Gerard Joling, Gordon en Jan Peter Balkenende geregeld na. Koefnoen werd tussen 2004 en 2016 uitgezonden bij NPO.

Bekijk het verhaal van Owen Schumacher over Koefnoen in het theater in de video van Shownieuws hieronder.

<em>Koefnoen</em> gaat naar het theater: ‘Het wordt een uitputtingsslag’ Fans van Koefnoen kunnen hun hart ophalen want het satirische tv-programma maakt binnenkort de overstap van televisie naar het theater. Dat vertelt Owen Schumacher in Shownieuws. Verkleedpartijen in het theater?Schumacher werkt aan de theatershow samen met zijn vaste Koefnoen-collega Paul Groot. Het programma staat bekend om de vele sketches en typetjes. Hoe ze dat gaan oplossen in het theater met alle schmink en verkleedpartijen, laat Schumacher nog in het midden. “Het wordt echt een uitputtingsslag!” Bekijk ook DWDD gemist? Kopspijkers eenmalig terug op televisie Bekijk deze video » Typetjes Geer & GoorKoefnoen staat bekend om de weergaloze typetjes die met name door Schumacher en Groot werden neergezet. Zo deden zij onder meer Gerard Joling, Gordon en Jan Peter Balkenende geregeld na. Koefnoen werd tussen 2004 en 2016 uitgezonden bij NPO. Bekijk het verhaal van Owen Schumacher over Koefnoen in het theater in de video van Shownieuws hieronder.
Entertainment :
Koefnoen gaat naar het theater: ‘Het wordt een uitputtingsslag’


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Koefnoen gaat naar het theater: ‘Het wordt een uitputtingsslag’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier