First Dates met BN'ers: "Giel Beelen was heel zenuwachtig"

First Dates met BN'ers: "Giel Beelen was heel zenuwachtig"

<em>First Dates</em> met BN'ers: &quot;Giel Beelen was heel zenuwachtig&quot; Vanavond zijn er voor het eerst BN'ers te zien in het populaire datingprogramma First Dates. Gastheer Sergio en barman Victor praten erover met Loretta Schrijver en Quinty Trustfull: "Bij Giel Beelen schoot ik echt in de lach, omdat hij zo zenuwachtig was", aldus de barman. OvergehaaldGiel wilde eigenlijk niet mee doen, vertelt hij: "Zijn luisteraars en sidekick hebben hem overgehaald." Bekijk het fragment van Koffietijd hierboven. First Dates is iedere werkdag om 19:25 uur te zien op NPO 3. De Valentijnsuitzending wordt uitgezonden op vrijdag 14 februari. Heb je First Dates gemist? Dan kun je alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Bekijk Giel Beelen in First Dates die date knetterkauwgom voert Bekijk deze video » Op1 gemist? Maik de Boer en Yvonne Coldeweijer delen First Dates-ervaringen Bekijk deze video »
TV :
First Dates met BN'ers: "Giel Beelen was heel zenuwachtig"

Vanavond zijn er voor het eerst BN'ers te zien in het populaire datingprogramma First Dates. Gastheer Sergio en barman Victor praten erover met Loretta Schrijver en Quinty Trustfull: "Bij Giel Beelen schoot ik echt in de lach, omdat hij zo zenuwachtig was", aldus de barman.

Overgehaald
Giel wilde eigenlijk niet mee doen, vertelt hij: "Zijn luisteraars en sidekick hebben hem overgehaald." Bekijk het fragment van Koffietijd hierboven.

First Dates is iedere werkdag om 19:25 uur te zien op NPO 3. De Valentijnsuitzending wordt uitgezonden op vrijdag 14 februari. Heb je First Dates gemist? Dan kun je alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken via Gids.tv.



Commentaar
Geef hieronder je commentaar op First Dates met BN'ers: "Giel Beelen was heel zenuwachtig" of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier