Arjan Lubach wil opvolger DWDD niet presenteren

Arjan Lubach wil opvolger DWDD niet presenteren

Arjan Lubach wil opvolger DWDD niet presenteren Frank Dane wil graag van Arjen Lubach weten of hij al gepolst is om de plek van De Wereld Draait Door over te nemen, nu Matthijs van Nieuwkerk ermee stopt. Het eerlijke antwoord dat hij krijgt had hij echter niet helemaal verwacht: "Vorig jaar hebben ze wel gebeld maar ik heb gezegd dat ik liever grapjes maak." "Niet geïnteresseerd genoeg"Lubach schrikt een beetje van zijn eigen eerlijkheid: "Ik weet niet of ik dit allemaal mag zeggen." Hij geeft aan dat hij inderdaad gevraagd is voor een gesprek. "Maar ik denk niet dat het iets voor me is, zo'n talkshow. Je moet echt geïnteresseerd zijn in alles. Zoveel dingen zijn er niet die ik leuk vind in de wereld", aldus de presentator. Bekijk het fragment van het AD hierboven. Lubach reageert overigens zojuist ook zelf weer op zijn opmerkingen bij Radio538, zie hieronder: Bekijk ook Arjen Lubach wil in Op1 niks zeggen over nieuw seizoen Zondag met Lubach Bekijk deze video » Angela de Jong blikt vooruit op Zondag met Lubach: "Ik vind hem briljant" Bekijk deze video » Angela de Jong over opvolger DWDD: "Herman van der Zandt wordt genoemd" Bekijk deze video »
TV :
Arjan Lubach wil opvolger DWDD niet presenteren

Frank Dane wil graag van Arjen Lubach weten of hij al gepolst is om de plek van De Wereld Draait Door over te nemen, nu Matthijs van Nieuwkerk ermee stopt. Het eerlijke antwoord dat hij krijgt had hij echter niet helemaal verwacht: "Vorig jaar hebben ze wel gebeld maar ik heb gezegd dat ik liever grapjes maak."

"Niet geïnteresseerd genoeg"
Lubach schrikt een beetje van zijn eigen eerlijkheid: "Ik weet niet of ik dit allemaal mag zeggen." Hij geeft aan dat hij inderdaad gevraagd is voor een gesprek. "Maar ik denk niet dat het iets voor me is, zo'n talkshow. Je moet echt geïnteresseerd zijn in alles. Zoveel dingen zijn er niet die ik leuk vind in de wereld", aldus de presentator. Bekijk het fragment van het AD hierboven. Lubach reageert overigens zojuist ook zelf weer op zijn opmerkingen bij Radio538, zie hieronder:

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Arjan Lubach wil opvolger DWDD niet presenteren of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV