Spectaculere beelden: Vulkanische lichtflitsen bij uitbarsting op Java

Spectaculere beelden: Vulkanische lichtflitsen bij uitbarsting op Java

Spectaculere beelden: <em>Vulkanische lichtflitsen</em> bij uitbarsting op <em>Java</em> Vulkaan Gunung Merapi is donderdag op Java uitgebarsten. De stratovulkaan op het eiland van Indonesië staat bekend als de actiefste vulkaan van het land. 2 km hoogteDe uitbarsting duurde 150 seconden en de rook steeg tot 2 kilometer hoogte. Omwonende wordt gevraagd zich niet binnen een straal van 3 kilometer van de vulkaan te begeven. Bekijk de beelden van de Vulkanische bliksem hierboven. Bekijk ook Bizar: Bliksem in aswolk vulkaan Mount Taal in de Filipijnen Bekijk deze video » Bruidspaar negeert vulkaanuitbarsting en geeft jawoord onder mega aswolk Bekijk deze video »
Nieuws :
Spectaculere beelden: Vulkanische lichtflitsen bij uitbarsting op Java

Vulkaan Gunung Merapi is donderdag op Java uitgebarsten. De stratovulkaan op het eiland van Indonesië staat bekend als de actiefste vulkaan van het land.

2 km hoogte
De uitbarsting duurde 150 seconden en de rook steeg tot 2 kilometer hoogte. Omwonende wordt gevraagd zich niet binnen een straal van 3 kilometer van de vulkaan te begeven.

Bekijk de beelden van de Vulkanische bliksem hierboven.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Spectaculere beelden: Vulkanische lichtflitsen bij uitbarsting op Java of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier