Giel Beelen over First Dates: ''Ik had het niet gek gevonden als ze gillend weg was gerend!''

Giel Beelen over First Dates: ''Ik had het niet gek gevonden als ze gillend weg was gerend!''

<em>Giel Beelen</em> over <em>First Dates</em>: ''Ik had het niet gek gevonden als ze gillend weg was gerend!'' Giel Beelen is één van de opvallende namen die vrijdag te zien is in een speciale editie van First Dates met bekende Nederlanders. De dj doet een poging om de liefde te vinden tijdens een blind date in het populaire programma. OpluchtingGiel heeft het in ieder geval naar zijn zin gehad. De radio-dj vertelt aan RTL Boulevard dat hij vooral blij was dat zijn date het óók gezellig vond. ''Ik had het niet gek gevonden als ze gillend weg was gerend'', aldus Beelen. First Dates is iedere werkdag om 19:25 uur te zien op NPO 3. De Valentijnsuitzending wordt uitgezonden op vrijdag 14 februari. Heb je First Dates gemist? Dan kun je alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken via Gids.tv. Giel Beelen en Maik de Boer zoeken liefde in First Dates met BN’ers Bekijk deze video » Radio-dj Giel Beelen mogelijk stapelverliefd na zijn deelname aan First Dates Bekijk deze video » Bekijk Giel Beelen in First Dates die date knetterkauwgom voert Bekijk deze video » Hilarische beelden First Dates: Sipke Jan Bousema gekoppeld aan oude Tinder-date Bekijk deze video » First Dates met BN'ers: "Giel Beelen was heel zenuwachtig" Bekijk deze video »
Entertainment :
Giel Beelen over First Dates: ''Ik had het niet gek gevonden als ze gillend weg was gerend!''

Giel Beelen is één van de opvallende namen die vrijdag te zien is in een speciale editie van First Dates met bekende Nederlanders. De dj doet een poging om de liefde te vinden tijdens een blind date in het populaire programma.

Opluchting
Giel heeft het in ieder geval naar zijn zin gehad. De radio-dj vertelt aan RTL Boulevard dat hij vooral blij was dat zijn date het óók gezellig vond. ''Ik had het niet gek gevonden als ze gillend weg was gerend'', aldus Beelen.

First Dates is iedere werkdag om 19:25 uur te zien op NPO 3. De Valentijnsuitzending wordt uitgezonden op vrijdag 14 februari. Heb je First Dates gemist? Dan kun je alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken via Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Giel Beelen over First Dates: ''Ik had het niet gek gevonden als ze gillend weg was gerend!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier