Mannen van Veronica Inside lachen om mislukte optreden van Gerard Joling

Mannen van Veronica Inside lachen om mislukte optreden van Gerard Joling

Mannen van <em>Veronica Inside</em> lachen om mislukte optreden van <em>Gerard Joling</em> Het vertrouwde panel van Veronica Inside zit weer aan tafel. De mannen hebben het zoals gewoonlijk over alles behalve voetbal zelf en bespreken dit keer het gênante optreden van Gerard Joling bij Koffietijd. Bekijk hier het hele optreden van Gerard: Gênant: Playback-band loopt vast tijdens optreden Gerard Joling Bekijk deze video » Hananaho-HananahéDe eerste minuten lijken nog soepel te gaan, totdat er een zware hapering te horen is in de playback-back van de zanger. Gerard probeert het - professioneel als hij is - op te lossen door te doen alsof hij moest hoesten. ''Ze hadden de banden even opnieuw geknipt voor hem'', grapt Wilfred Genee lachend. Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20:30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Veronica Inside: Celine Huijsmans heeft een geheime aanbidder: 'Schattig boeket bloemen gekregen' Bekijk deze video » Johan Derksen vertelt openhartig over zijn eerste kus Bekijk deze video » Fred van Leer & Gerard Joling vervangers van Mattie & Marieke bij Qmusic Bekijk deze video » Gerard Joling over pedoactivist in Danny Op Straat: ''Misselijkmakend en doodeng'' Bekijk deze video » Hugo Kennis huilt bij 5 Uur Live door Valentijnsverrassing van zijn vriend Sander Bos Bekijk deze video » Giel Beelen over First Dates: ''Ik had het niet gek gevonden als ze gillend weg was gerend!'' Bekijk deze video » Marieke Elsinga is verliefd: ''We zijn harstikke gek op elkaar!'' Bekijk deze video »
Entertainment :
Mannen van Veronica Inside lachen om mislukte optreden van Gerard Joling

Het vertrouwde panel van Veronica Inside zit weer aan tafel. De mannen hebben het zoals gewoonlijk over alles behalve voetbal zelf en bespreken dit keer het gênante optreden van Gerard Joling bij Koffietijd.

Bekijk hier het hele optreden van Gerard:

Hananaho-Hananahé
De eerste minuten lijken nog soepel te gaan, totdat er een zware hapering te horen is in de playback-back van de zanger. Gerard probeert het - professioneel als hij is - op te lossen door te doen alsof hij moest hoesten. ''Ze hadden de banden even opnieuw geknipt voor hem'', grapt Wilfred Genee lachend.

Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20:30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mannen van Veronica Inside lachen om mislukte optreden van Gerard Joling of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier