April, May en June is een heuse kijkcijferhit: "500.000 is echt heel verrassend"

April, May en June is een heuse kijkcijferhit: "500.000 is echt heel verrassend"

<em>April, May en June</em> is een heuse <em>kijkcijferhit</em>: &quot;500.000 is echt heel verrassend&quot; Sinds de première in december is de film April, May en June al 500.000 keer bekeken in de bioscoop. Tjitske Reidinga, die de rol van June vertolkt, is blij en verbaast met de kijkcijfers. "Ik hoopte op 300, 500 is echt heel erg verrassend." Bekijk hierboven het hele fragment van Shownieuws over de kijkcijfers van April, May en June. Linda de Mol, Elise Schaap en Tjitske Reidinga op rode loper April, May en June Bekijk deze video » Bekijk beelden van achter de schermen bij opnames April, May & June Bekijk deze video » Linda de Mol onwijs blij met platina voor haar film April, May en June, bekijk de uitreiking hier Bekijk deze video » Tjitske Reidinga over flirten: ''Ik ben een soort Bridget Jones, heel onhandig'' Bekijk deze video »
Film :
April, May en June is een heuse kijkcijferhit: "500.000 is echt heel verrassend"

Sinds de première in december is de film April, May en June al 500.000 keer bekeken in de bioscoop. Tjitske Reidinga, die de rol van June vertolkt, is blij en verbaast met de kijkcijfers. "Ik hoopte op 300, 500 is echt heel erg verrassend."

Bekijk hierboven het hele fragment van Shownieuws over de kijkcijfers van April, May en June.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op April, May en June is een heuse kijkcijferhit: "500.000 is echt heel verrassend" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV