Wat er allemaal mis is met Valentijnsdag?

Wat er allemaal mis is met Valentijnsdag?

Wat er allemaal mis is met <em>Valentijnsdag</em>? Presentator James Corden staat stil bij de belangrijke vragen omtrent Valentijnsdag. Waarom is het zo populair? Waarom is het überhaupt een feestdag? Zal ik een kakkerlak vernoemen naar mijn ex? Bekijk hierboven het hele fragment van The Late Late Show with James Corden over alles wat er mis is met Valentijnsdag. Johan Derksen vertelt openhartig over zijn eerste kus Bekijk deze video » Jeroen van der Boom gooit het roer dramatisch om met nieuw nummer Bekijk deze video » Blind daten voor Valentijnsdag op basis van 'snackvoorkeur' Bekijk deze video » Fidan Ekiz heeft hard gehuild om de film Marriage Story Bekijk deze video »
Entertainment :
Wat er allemaal mis is met Valentijnsdag?

Presentator James Corden staat stil bij de belangrijke vragen omtrent Valentijnsdag. Waarom is het zo populair? Waarom is het überhaupt een feestdag? Zal ik een kakkerlak vernoemen naar mijn ex?

Bekijk hierboven het hele fragment van The Late Late Show with James Corden over alles wat er mis is met Valentijnsdag.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wat er allemaal mis is met Valentijnsdag? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV