Sjinkie Knegt na lange tijd weer op de schaats in Dordrecht

Sjinkie Knegt na lange tijd weer op de schaats in Dordrecht

Sjinkie Knegt na lange tijd weer op de schaats in Dordrecht Sjinkie Knegt heeft zaterdag onder luid gejuich zijn comeback gemaakt bij het WK in Dordrecht. Vandaag haalde hij alles uit de kast voor de 1500 meter. En dat zo kort nadat hij hevige brandwonden opliep: "Ik houd van die sport, dan kan dat ook. Het voelt gewoon lekker, zeker nadat ik 400 dagen niet op het ijs heb gestaan." Bekijk het interview met Sjinkie Knegt hierboven. Sjinkie Knegt over deelname shorttrack wedstrijden: 'Vind dat ik er klaar voor ben' Bekijk deze video » Sjinkie Knegt: "Half februari hoop ik eerste wedstrijd te schaatsen" Bekijk deze video »
Sport :
Sjinkie Knegt na lange tijd weer op de schaats in Dordrecht

Sjinkie Knegt heeft zaterdag onder luid gejuich zijn comeback gemaakt bij het WK in Dordrecht. Vandaag haalde hij alles uit de kast voor de 1500 meter. En dat zo kort nadat hij hevige brandwonden opliep: "Ik houd van die sport, dan kan dat ook. Het voelt gewoon lekker, zeker nadat ik 400 dagen niet op het ijs heb gestaan."

Bekijk het interview met Sjinkie Knegt hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sjinkie Knegt na lange tijd weer op de schaats in Dordrecht of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV