Claes Iversen is vijfde afvaller Wie is de Mol? 2020

Claes Iversen is vijfde afvaller Wie is de Mol? 2020

LET OP! Onderstaande video en onderstaand bericht verklapt de afvaller van Wie is de Mol. Kijken op eigen risico!


Hieronder starten de spoilers


Bekijk alle fragmenten uit Wie is de Mol? aflevering 6

De zesde uitzending van Wie is de Mol? betekende de vijfde afvaller van het twintigste seizoen. Het is Claes Iversen die het veld moet ruimen.

Verdachten
De lijstjes van verdachte Mollen na de vijfde aflevering wordt aangevoerd door Rob DeKay. 26% van de appspelers verdenkt de zanger. Miljuschka Witzenhausen is de nummer 2, Nathan Rutjes maakt de top 3 compleet.

De pot
De pot staat op dit moment op 9250 euro. In de eerste opdracht werd 0 euro verdiend, in de tweede opdracht werd 1030 euro verdiend. In de derde opdracht werd 200 euro verloren.

Het twintigste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 11 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

<em>Claes Iversen</em> is vijfde afvaller <em>Wie is de Mol? 2020</em> LET OP! Onderstaande video en onderstaand bericht verklapt de afvaller van Wie is de Mol. Kijken op eigen risico! Hieronder starten de spoilers Bekijk alle fragmenten uit Wie is de Mol? aflevering 6 Claes Iversen is vijfde afvaller Wie is de Mol? 2020 Bekijk deze video » De zesde uitzending van Wie is de Mol? betekende de vijfde afvaller van het twintigste seizoen. Het is Claes Iversen die het veld moet ruimen. VerdachtenDe lijstjes van verdachte Mollen na de vijfde aflevering wordt aangevoerd door Rob DeKay. 26% van de appspelers verdenkt de zanger. Miljuschka Witzenhausen is de nummer 2, Nathan Rutjes maakt de top 3 compleet. De potDe pot staat op dit moment op 9250 euro. In de eerste opdracht werd 0 euro verdiend, in de tweede opdracht werd 1030 euro verdiend. In de derde opdracht werd 200 euro verloren. Het twintigste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 11 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.
Wie is de Mol? :
Claes Iversen is vijfde afvaller Wie is de Mol? 2020
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Claes Iversen is vijfde afvaller Wie is de Mol? 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV