Grote woningbrand in Den Haag: ''De vlammen schoten echt uit het raam!''

Grote woningbrand in Den Haag: ''De vlammen schoten echt uit het raam!''

Grote woningbrand in Den Haag: ''De vlammen schoten echt uit het raam!'' Hart van Nederland praat met de buurtbewoners in Den Haag over de fikse woningbrand van afgelopen nacht. Twee kinderen werden door de brandweer gered en naar het ziekenhuis gebracht. Iedereen veilig''De vlammen schoten echt uit het raam!'', vertelt de buurman aan Hart van Nederland. Het was een heftige ervaring voor alle buurtbewoners, maar gelukkig heeft de brandweer iedereen op tijd kunnen bevrijden. Ook alle huisdieren zijn weer veilg bij hun baasjes. Bekijk in de video hierboven het hele item van Hart van Nederland over de brand in Den Haag. Jos B. laat nog steeds niks los over de moord op Nicky Verstappen Bekijk deze video » Kaatsheuvel: Zwaargewonde vrouw op straat gevonden na ruzie in relationele sfeer Bekijk deze video » Vrouw zwaargewond aangetroffen op straat in Kaatsheuvel: man opgepakt door politie Bekijk deze video » Drie personen overleden bij grote woningbrand in Duiven: "Rolluiken waren gesloten" Bekijk deze video »
Nieuws :
Grote woningbrand in Den Haag: ''De vlammen schoten echt uit het raam!''

Hart van Nederland praat met de buurtbewoners in Den Haag over de fikse woningbrand van afgelopen nacht. Twee kinderen werden door de brandweer gered en naar het ziekenhuis gebracht.

Iedereen veilig
''De vlammen schoten echt uit het raam!'', vertelt de buurman aan Hart van Nederland. Het was een heftige ervaring voor alle buurtbewoners, maar gelukkig heeft de brandweer iedereen op tijd kunnen bevrijden. Ook alle huisdieren zijn weer veilg bij hun baasjes.

Bekijk in de video hierboven het hele item van Hart van Nederland over de brand in Den Haag.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Grote woningbrand in Den Haag: ''De vlammen schoten echt uit het raam!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV