Opnames van Martien R. geven "gedetailleerd beeld" van hoe de bende opereerde

Opnames van Martien R. geven "gedetailleerd beeld" van hoe de bende opereerde

Opnames van Martien R. geven "gedetailleerd beeld" van hoe de bende opereerde In de rechtszaak tegen Martien R. en zijn mede verdachten van vandaag (17 februari) was weinig input van R. zelf, alle verdachten zwegen namelijk. Tijdens de rechtszaak bleek dat het OM grote hoeveelheden beeld- en geluidsmateriaal van R. en de andere verdachten heeft. OpnamesLange tijd luisterde de politie de groep af in Operatie Alfa. Volgens justitie is door de opnames een gedetailleerd beeld ontstaan over hoe de bende opereerde en hoe Martien de groep aanstuurde. Bekijk hierboven het hele fragment van Hart van Nederland over de rechtszaak tegen Martien R. en zijn handlangers. Vrouw zwaargewond aangetroffen op straat in Kaatsheuvel: man opgepakt door politie Bekijk deze video » Storm Dennis: Vrachtwagen vol melk van weg geblazen op N32, overal melk Bekijk deze video » Grote woningbrand in Den Haag: ''De vlammen schoten echt uit het raam!'' Bekijk deze video » Geldnood bij het Rode Kruis: Nieuw gironummer om het coronavirus te bestrijden Bekijk deze video »
Misdaad :
Opnames van Martien R. geven "gedetailleerd beeld" van hoe de bende opereerde

In de rechtszaak tegen Martien R. en zijn mede verdachten van vandaag (17 februari) was weinig input van R. zelf, alle verdachten zwegen namelijk. Tijdens de rechtszaak bleek dat het OM grote hoeveelheden beeld- en geluidsmateriaal van R. en de andere verdachten heeft.

Opnames
Lange tijd luisterde de politie de groep af in Operatie Alfa. Volgens justitie is door de opnames een gedetailleerd beeld ontstaan over hoe de bende opereerde en hoe Martien de groep aanstuurde.

Bekijk hierboven het hele fragment van Hart van Nederland over de rechtszaak tegen Martien R. en zijn handlangers.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opnames van Martien R. geven "gedetailleerd beeld" van hoe de bende opereerde of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV