De TV Kantine: Chateau Meiland, Beste Zangers, Married at First Sight en meer

De TV Kantine: Chateau Meiland, Beste Zangers, Married at First Sight en meer

In het elfde seizoen van het persiflageprogramma De TV Kantine met Carlo Boszhard en Irene Moors, is onder meer een special over het populaire SBS6-programma Chateau Meiland te zien.

Meilandjes special
In een 35 minuten durende special kunnen we de hysterische belevenissen van de populaire familie zien. Bekende Nederlanders gaan nog één keer bij de familie in Frankrijk langs voordat ze weer terugkeren naar Nederland, kondigt RTL 4 dinsdag 18 februari aan. De Meilandjes maakten onlangs bekend Frankrijk te verlaten en hun landhuis in te ruilen voor een grote villa in Nederland.

De TV Kantine seizoen 11
Andere programma’s die in De TV Kantine seizoen 11 gepersifleerd worden zijn: Married at First Sight, Sterren op het Doek, Ranking the Stars, Beste Zangers en The Masked Singer.

De TV Kantine begint donderdag 27 februari op RTL 4 met een terugblik op de afgelopen tien jaar van het programma. Heb je De TV Kantine gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken op Gids.tv.

Bekijk hieronder het meest populaire fragment van Chateau Meiland waarin Martien en Claire het bekende 'wijnen'-dansje doen:

<em>De TV Kantine</em>: <em>Chateau Meiland</em>, <em>Beste Zangers</em>, <em>Married at First Sight</em> en meer In het elfde seizoen van het persiflageprogramma De TV Kantine met Carlo Boszhard en Irene Moors, is onder meer een special over het populaire SBS6-programma Chateau Meiland te zien. Eerste beelden De TV Kantine: Gerard Ekdom als Henk Westbroek Bekijk deze video » Meilandjes specialIn een 35 minuten durende special kunnen we de hysterische belevenissen van de populaire familie zien. Bekende Nederlanders gaan nog één keer bij de familie in Frankrijk langs voordat ze weer terugkeren naar Nederland, kondigt RTL 4 dinsdag 18 februari aan. De Meilandjes maakten onlangs bekend Frankrijk te verlaten en hun landhuis in te ruilen voor een grote villa in Nederland. De TV Kantine seizoen 11Andere programma’s die in De TV Kantine seizoen 11 gepersifleerd worden zijn: Married at First Sight, Sterren op het Doek, Ranking the Stars, Beste Zangers en The Masked Singer. De TV Kantine begint donderdag 27 februari op RTL 4 met een terugblik op de afgelopen tien jaar van het programma. Heb je De TV Kantine gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken op Gids.tv. Bekijk hieronder het meest populaire fragment van Chateau Meiland waarin Martien en Claire het bekende 'wijnen'-dansje doen:
TV :
De TV Kantine: Chateau Meiland, Beste Zangers, Married at First Sight en meer
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De TV Kantine: Chateau Meiland, Beste Zangers, Married at First Sight en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV