Marieke Elsinga onderuit tijdens feestpartij bij Mattie & Marieke

Marieke Elsinga onderuit tijdens feestpartij bij Mattie & Marieke

Marieke Elsinga onderuit tijdens feestpartij bij Mattie & Marieke Mattie Valk en Marieke Elsinga hebben een fuif in de studio van Qmusic. Confetti, slingers, live muziek alles is aanwezig. Marieke wordt zo enthousiast dat ze onderuitgaat tijdens het dansen. Haar collega Mattie heeft het niet meer en lacht enorm om de onhandigheid van Marieke. Bekijk hierboven de video waarin Marieke Elsinga onderuitgaat tijdens een feestje in de Qmusic studio. Bekijk ook Sexy Marieke Elsinga beeldt Freak Me uit in Raad de 90’s Track Bekijk deze video » Marieke Elsinga showt haar nieuwe liefde en ontvangt groot Valentijnscadeau Bekijk deze video »
Entertainment :
Marieke Elsinga onderuit tijdens feestpartij bij Mattie & Marieke

Mattie Valk en Marieke Elsinga hebben een fuif in de studio van Qmusic. Confetti, slingers, live muziek alles is aanwezig. Marieke wordt zo enthousiast dat ze onderuitgaat tijdens het dansen. Haar collega Mattie heeft het niet meer en lacht enorm om de onhandigheid van Marieke.

Bekijk hierboven de video waarin Marieke Elsinga onderuitgaat tijdens een feestje in de Qmusic studio.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marieke Elsinga onderuit tijdens feestpartij bij Mattie & Marieke of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV