Jan Smit in Spaanse kliniek voor burn-out: "Het Songfestival niet in gevaar"

Jan Smit in Spaanse kliniek voor burn-out: "Het Songfestival niet in gevaar"

Jan Smit in Spaanse kliniek voor burn-out: "Het Songfestival niet in gevaar" Jan Smit is in november/december 2019 in een kliniek in Spanje behandeld voor een burn-out. Dat bevestigt de manager van de volkszanger tegenover Privé. Het SongfestivalJan doet nu drie en een halve maand niks en focust zich volledig op het Songfestival. Het Eurovisie Songfestival komt niet in gevaar, het festival geeft hem juist veel energie, laat het management weten. De zanger heeft vandaag (dinsdag 18 februari) op emotionele wijze van zich laten horen. De sterke Volendammer laat weten dat niets hem klein zal krijgen… Bekijk zijn Instagram post hieronder: Zie bovenaan dit artikel het Shownieuws-fragment over Jan Smit z'n burn-out en zijn bezoek aan de kliniek. Bekijk ook Zie Tony Junior, Jan Smit & Dennis Weening in laatste aflevering De Kluis seizoen 2 Bekijk deze video » Evert Santegoeds sprak manager Jan Smit: "Het is ernstig gesteld met Jan" Bekijk deze video »
Amusement :
Jan Smit in Spaanse kliniek voor burn-out: "Het Songfestival niet in gevaar"

Jan Smit is in november/december 2019 in een kliniek in Spanje behandeld voor een burn-out. Dat bevestigt de manager van de volkszanger tegenover Privé.

Het Songfestival
Jan doet nu drie en een halve maand niks en focust zich volledig op het Songfestival. Het Eurovisie Songfestival komt niet in gevaar, het festival geeft hem juist veel energie, laat het management weten. De zanger heeft vandaag (dinsdag 18 februari) op emotionele wijze van zich laten horen. De sterke Volendammer laat weten dat niets hem klein zal krijgen… Bekijk zijn Instagram post hieronder:

Zie bovenaan dit artikel het Shownieuws-fragment over Jan Smit z'n burn-out en zijn bezoek aan de kliniek.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jan Smit in Spaanse kliniek voor burn-out: "Het Songfestival niet in gevaar" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV