Emotionele Bridget Maasland weet niks van vreemdgaan André Hazes

Emotionele Bridget Maasland weet niks van vreemdgaan André Hazes

Bridget Maasland heeft voor het eerst gereageerd op de breuk tussen haar en André Hazes. Maasland vertelt dat allerlei negativiteit van buitenaf ervoor heeft gezorgd dat ze een punt hebben gezet achter hun relatie. Ze kreeg ernstige bedreigingen via social media. “Daar kom je pas achter als je die roze bril afzet en de balans een beetje gaat opmaken”, vertelt Bridget bij Frank Dane op Radio 538.

Bridget heeft intens liefdesverdriet
“Ik denk dat als men minder sterk in zijn schoenen zou staan als ik, dat er echt heftige dingen zouden kunnen gebeuren. Dat mensen het echt niet aan zouden kunnen”, vertelt Bridget, die ook emotioneel wordt in het gesprek. “Ik heb gewoon liefdesverdriet, dat doet ontzettend veel pijn. Niemand heeft het daarover.”

‘André Hazes ging niet vreemd met Monique’
Er gaan allerlei geruchten dat Hazes is vreemdgegaan tijdens een vakantie op Curaçao met zijn ex Monique, maar Bridget weet van niks. “Naar mijn weten is daar niets gebeurd. Als het anders is kan dat ook wel zo zijn, maar ik weet dat niet. Daar is niks op gebaseerd.” De twee hebben nog wel goed contact.

Bekijk het hele gesprek met Bridget Maasland over de breuk met André Hazes in de video van Radio 538 hieronder.

Emotionele Bridget Maasland weet niks van vreemdgaan André Hazes Bridget Maasland heeft voor het eerst gereageerd op de breuk tussen haar en André Hazes. Maasland vertelt dat allerlei negativiteit van buitenaf ervoor heeft gezorgd dat ze een punt hebben gezet achter hun relatie. Ze kreeg ernstige bedreigingen via social media. “Daar kom je pas achter als je die roze bril afzet en de balans een beetje gaat opmaken”, vertelt Bridget bij Frank Dane op Radio 538. Bridget heeft intens liefdesverdriet“Ik denk dat als men minder sterk in zijn schoenen zou staan als ik, dat er echt heftige dingen zouden kunnen gebeuren. Dat mensen het echt niet aan zouden kunnen”, vertelt Bridget, die ook emotioneel wordt in het gesprek. “Ik heb gewoon liefdesverdriet, dat doet ontzettend veel pijn. Niemand heeft het daarover.” Bekijk ook André Hazes en Monique Westenberg duiken samen wc-hokje in Bekijk deze video » ‘André Hazes ging niet vreemd met Monique’Er gaan allerlei geruchten dat Hazes is vreemdgegaan tijdens een vakantie op Curaçao met zijn ex Monique, maar Bridget weet van niks. “Naar mijn weten is daar niets gebeurd. Als het anders is kan dat ook wel zo zijn, maar ik weet dat niet. Daar is niks op gebaseerd.” De twee hebben nog wel goed contact. Bekijk het hele gesprek met Bridget Maasland over de breuk met André Hazes in de video van Radio 538 hieronder.
Entertainment :
Emotionele Bridget Maasland weet niks van vreemdgaan André Hazes
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Emotionele Bridget Maasland weet niks van vreemdgaan André Hazes of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV