Video: Zo wordt gewerkt aan vaccin tegen Coronavirus

Video: Zo wordt gewerkt aan vaccin tegen Coronavirus

Video: Zo wordt gewerkt aan vaccin tegen <em>Coronavirus</em> Er wordt door wetenschappers hard gewerkt om een vaccin te vinden tegen het Coronavirus. Er is een bestaand malariamedicijn dat werkt tegen de ziekte die door het virus wordt veroorzaakt. Zo kan de verspreiding van het Coronavirus worden ingeperkt, zeggen onderzoekers van de KU Leuven in België. Bekijk de video van NU.nl over het vaccin tegen het Coronavirus hierboven. Mark Rutte erg tevreden over de aanpak van het coronavirus: "Je kunt niet alles voor zijn" Bekijk deze video » Op1: Nederlandse journalisten uit Wuhan: ''Door het coronavirus was er een complete lockdown'' Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Zo wordt gewerkt aan vaccin tegen Coronavirus

Er wordt door wetenschappers hard gewerkt om een vaccin te vinden tegen het Coronavirus. Er is een bestaand malariamedicijn dat werkt tegen de ziekte die door het virus wordt veroorzaakt. Zo kan de verspreiding van het Coronavirus worden ingeperkt, zeggen onderzoekers van de KU Leuven in België.

Bekijk de video van NU.nl over het vaccin tegen het Coronavirus hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Zo wordt gewerkt aan vaccin tegen Coronavirus of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV