Noah Schnapp onder de indruk van script Stranger Things seizoen 4: "Het wordt fantastisch"

Noah Schnapp onder de indruk van script Stranger Things seizoen 4: "Het wordt fantastisch"

De 15-jarige Stranger Things-acteur Noah Schnapp, beter bekend als Will Byers, vertelt zijn mening over Stranger Things seizoen 4. In een interview met The Hollywood Reporter vertelt Noah dat hij ontzettend uitkijkt naar seizoen vier.

Noah: "Stranger Things is wat ik het liefste doe en ik hou ervan om met deze mensen te werken. We zijn net een familie." Meer kan en mag Noah niet zeggen over het nieuwe seizoen: "Ik heb de eerste vier scripts gelezen en ze zijn fantastisch. Ik kan niet wachten om te horen wat er in de rest van het seizoen gaat gebeuren."

Bekijk hieronder de eerste beelden van Stranger Things seizoen 4.

Noah Schnapp onder de indruk van script Stranger Things seizoen 4: "Het wordt fantastisch" De 15-jarige Stranger Things-acteur Noah Schnapp, beter bekend als Will Byers, vertelt zijn mening over Stranger Things seizoen 4. In een interview met The Hollywood Reporter vertelt Noah dat hij ontzettend uitkijkt naar seizoen vier. Noah: "Stranger Things is wat ik het liefste doe en ik hou ervan om met deze mensen te werken. We zijn net een familie." Meer kan en mag Noah niet zeggen over het nieuwe seizoen: "Ik heb de eerste vier scripts gelezen en ze zijn fantastisch. Ik kan niet wachten om te horen wat er in de rest van het seizoen gaat gebeuren." Bekijk hieronder de eerste beelden van Stranger Things seizoen 4.
Serie :
Noah Schnapp onder de indruk van script Stranger Things seizoen 4: "Het wordt fantastisch"
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Noah Schnapp onder de indruk van script Stranger Things seizoen 4: "Het wordt fantastisch" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV