Bridget Maasland reageert op geruchten breuk met André Hazes: 'Er was een enorme druk'

Bridget Maasland reageert op geruchten breuk met André Hazes: 'Er was een enorme druk'

Bridget Maasland reageert op geruchten breuk met André Hazes: 'Er was een enorme druk' Bridget Maasland heeft gereageerd op de geruchten rondom haar breuk met André Hazes. In een emotioneel statement reageerde ze op al het nieuws rondom de breuk. ,,Er is heel veel druk gelegd op de relatie", zegt ze bij 538. Sociale media,,In de eerste maanden zit je nog op een roze wolk", vertelt ze. ,,Ik zag alles door een roze bril. Ik was zo verliefd. Uiteindelijk moet je gaan aarden. Ik zie ook wel dat ik sommige dingen niet goed heb aangepakt", vervolgt ze. ,,Doordat ik zo verliefd was ben ik dingen gaan posten en ben ik gaan laten zien hoe gelukkig ik was." Druk,,Er was een enorme druk op onze relatie", aldus de presentatrice. ,,Er zijn ook rare dingen gebeurt. Ik denk wel eens dat als men iets minder sterk in hun schoenen zouden staan als ik, dat er dan echt heftige dingen zouden kunnen gebeuren." Ze vertelt dat mensen het niet aan zouden kunnen. Bekijk de hele video van RTL Boulevard over Bridget Maasland hierboven. John van den Heuvel over Imanuelle Grives: "Mentaal niet klaar om de waarheid te vertellen" Bekijk deze video » Leco van Zadelhoff over witte tanden BN'ers: 'Door facings en bleken' Bekijk deze video »
Entertainment :
Bridget Maasland reageert op geruchten breuk met André Hazes: 'Er was een enorme druk'

Bridget Maasland heeft gereageerd op de geruchten rondom haar breuk met André Hazes. In een emotioneel statement reageerde ze op al het nieuws rondom de breuk. ,,Er is heel veel druk gelegd op de relatie", zegt ze bij 538.

Sociale media
,,In de eerste maanden zit je nog op een roze wolk", vertelt ze. ,,Ik zag alles door een roze bril. Ik was zo verliefd. Uiteindelijk moet je gaan aarden. Ik zie ook wel dat ik sommige dingen niet goed heb aangepakt", vervolgt ze. ,,Doordat ik zo verliefd was ben ik dingen gaan posten en ben ik gaan laten zien hoe gelukkig ik was."

Druk
,,Er was een enorme druk op onze relatie", aldus de presentatrice. ,,Er zijn ook rare dingen gebeurt. Ik denk wel eens dat als men iets minder sterk in hun schoenen zouden staan als ik, dat er dan echt heftige dingen zouden kunnen gebeuren." Ze vertelt dat mensen het niet aan zouden kunnen.

Bekijk de hele video van RTL Boulevard over Bridget Maasland hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bridget Maasland reageert op geruchten breuk met André Hazes: 'Er was een enorme druk' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV