Video: carnaval overleef je met deze tips van de Prins van Breda

Video: carnaval overleef je met deze tips van de Prins van Breda

Video: carnaval overleef je met deze tips van de Prins van Breda In grote delen van het land barst dit weekend het carnavalsfeest weer los. Het vrolijke feest is niet langer alleen voorbehouden aan de provincies Noord-Brabant en Limburg; ook het oosten van het land doet gewoon mee. Maar wat moet je nu wel en niet doen tijdens de carnaval? De prins van Breda geeft je een aantal tips, waaronder: "Een goede bodem leggen!" Bekijk de carnavalstips van Prins Arie d'n Irste hierboven. Gerard Joling oneens met naamsverandering carnaval: "Laat het alsjeblieft blijven zoals het is" Bekijk deze video » Een verbod op carnaval? "Dat vind ik zo sneu," aldus Madeleine van Toorenburg Bekijk deze video »
Amusement :
Video: carnaval overleef je met deze tips van de Prins van Breda

In grote delen van het land barst dit weekend het carnavalsfeest weer los. Het vrolijke feest is niet langer alleen voorbehouden aan de provincies Noord-Brabant en Limburg; ook het oosten van het land doet gewoon mee. Maar wat moet je nu wel en niet doen tijdens de carnaval? De prins van Breda geeft je een aantal tips, waaronder: "Een goede bodem leggen!"

Bekijk de carnavalstips van Prins Arie d'n Irste hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: carnaval overleef je met deze tips van de Prins van Breda of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV