Promo Blauw Bloed: Komen Willem-Alexander en Máxima naar het Songfestival?

Promo Blauw Bloed: Komen Willem-Alexander en Máxima naar het Songfestival?

Promo Blauw Bloed: Komen Willem-Alexander en Máxima naar het Songfestival? Zaterdagavond 22 februari is er een nieuwe aflevering van Blauw Bloed op tv met o.a. alles over de favoriete schrijver van Willem-Alexander, het koningspaar op het Songfestival in Rotterdam en een nieuwe instrument voor prinses Estelle. Heb jij zin om morgen de geschiedenis in te duiken? Kijk dan om 19:50 op NPO2 naar Blauw Bloed! Blauw Bloed gemist? Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Blauw Bloed terugkijken bij Gids.tv. Koningin Máxima en prinsesjes nog steeds erg populair: ''Lang leve de monarchie!'' Bekijk deze video » Koningin Máxima masseert haar gezicht Bekijk deze video »
Entertainment :
Promo Blauw Bloed: Komen Willem-Alexander en Máxima naar het Songfestival?

Zaterdagavond 22 februari is er een nieuwe aflevering van Blauw Bloed op tv met o.a. alles over de favoriete schrijver van Willem-Alexander, het koningspaar op het Songfestival in Rotterdam en een nieuwe instrument voor prinses Estelle. Heb jij zin om morgen de geschiedenis in te duiken? Kijk dan om 19:50 op NPO2 naar Blauw Bloed!

Blauw Bloed gemist? Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Blauw Bloed terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Promo Blauw Bloed: Komen Willem-Alexander en Máxima naar het Songfestival? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV