Leonie ten Braak is zesde afvaller Wie is de Mol? 2020

Leonie ten Braak is zesde afvaller Wie is de Mol? 2020

LET OP! Onderstaande video en onderstaand bericht verklapt de afvaller van Wie is de Mol. Kijken op eigen risico!


Hieronder starten de spoilers


Bekijk alle fragmenten uit Wie is de Mol? aflevering 8

De achtste uitzending van Wie is de Mol? betekende de zesde afvaller van het twintigste seizoen. Het is Leonie ter Braak die het veld moet ruimen.

Verdachten
De lijstjes van verdachte Mollen na de achtste aflevering wordt aangevoerd door Nathan Rutjes. 34% van de appspelers verdenkt de zanger. Rob DeKay is de nummer 2, Miljuschka Witzenhausen maakt met 21% de top 3 compleet.

De pot
De pot staat op dit moment op 9650 euro. In de eerste opdracht werd 250 euro verdiend, in de derde opdracht werd 400 euro verdiend. Miljuschka pakte in de tweede opdracht een groene vrijstelling.

Het twintigste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 11 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Leonie ten Braak is zesde afvaller <em>Wie is de Mol? 2020</em> LET OP! Onderstaande video en onderstaand bericht verklapt de afvaller van Wie is de Mol. Kijken op eigen risico! Hieronder starten de spoilers Bekijk alle fragmenten uit Wie is de Mol? aflevering 8 Leonie ten Braak is zesde afvaller Wie is de Mol? 2020 Bekijk deze video » De achtste uitzending van Wie is de Mol? betekende de zesde afvaller van het twintigste seizoen. Het is Leonie ter Braak die het veld moet ruimen. VerdachtenDe lijstjes van verdachte Mollen na de achtste aflevering wordt aangevoerd door Nathan Rutjes. 34% van de appspelers verdenkt de zanger. Rob DeKay is de nummer 2, Miljuschka Witzenhausen maakt met 21% de top 3 compleet. De potDe pot staat op dit moment op 9650 euro. In de eerste opdracht werd 250 euro verdiend, in de derde opdracht werd 400 euro verdiend. Miljuschka pakte in de tweede opdracht een groene vrijstelling. Het twintigste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 11 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.
Wie is de Mol? :
Leonie ten Braak is zesde afvaller Wie is de Mol? 2020
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Leonie ten Braak is zesde afvaller Wie is de Mol? 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV