Snollebollekes klaar voor carnaval: 'Vijf leukste dagen van het jaar'

Snollebollekes klaar voor carnaval: 'Vijf leukste dagen van het jaar'

Snollebollekes klaar voor carnaval: 'Vijf leukste dagen van het jaar' Carnaval is ontzettend hard werken voor Rob Kemps van Snollebollekes. De zanger heeft tientallen optredens tijdens deze paar dagen. Dat vind hij niet erg. ,,Het zijn de vijf leukste dagen van het jaar", glundert hij bij Shownieuws. Bekijk het item van Shownieuws mer Snollebollekes hierboven. Shownieuws gemist? Je kunt alle fragementen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv Carnavalsoptocht Eindhoven afgeblazen: bekijk de reactie van de stadsprins Bekijk deze video » Carnaval: Feestvierders maakt zich druk om aanstootgevende snack Bekijk deze video »
Entertainment :
Snollebollekes klaar voor carnaval: 'Vijf leukste dagen van het jaar'

Carnaval is ontzettend hard werken voor Rob Kemps van Snollebollekes. De zanger heeft tientallen optredens tijdens deze paar dagen. Dat vind hij niet erg. ,,Het zijn de vijf leukste dagen van het jaar", glundert hij bij Shownieuws.

Bekijk het item van Shownieuws mer Snollebollekes hierboven.

Shownieuws gemist? Je kunt alle fragementen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Snollebollekes klaar voor carnaval: 'Vijf leukste dagen van het jaar' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV