Schattige beelden: Jonge fan spreekt Max Verstappen aan bij Formule 1

Schattige beelden: Jonge fan spreekt Max Verstappen aan bij Formule 1

Max Verstappen heeft veel fans. Niet alleen Nederlanders houden van de coureur. Een Engelstalig jongetje wist de aandacht van Verstappen te trekken. Hij vertelt dat het Formule 1-spel zijn favoriete spel is en dat de auto van Max ook zijn favoriet is. ,,Thank you, Max", zegt het jongetje stamelend.

Bekijk de video van Ziggo Sport met Max Verstappen hieronder.

Schattige beelden: Jonge fan spreekt Max Verstappen aan bij Formule 1 Video: Max Verstappen scheurt met nieuwe Red Bull op Silverstone circuit Bekijk deze video » Testdagen Formule 1: Max Verstappen rijdt 158 rondes Bekijk deze video » Max Verstappen heeft veel fans. Niet alleen Nederlanders houden van de coureur. Een Engelstalig jongetje wist de aandacht van Verstappen te trekken. Hij vertelt dat het Formule 1-spel zijn favoriete spel is en dat de auto van Max ook zijn favoriet is. ,,Thank you, Max", zegt het jongetje stamelend. Bekijk de video van Ziggo Sport met Max Verstappen hieronder.
Formule 1 :
Schattige beelden: Jonge fan spreekt Max Verstappen aan bij Formule 1
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Schattige beelden: Jonge fan spreekt Max Verstappen aan bij Formule 1 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV