Video: Patty Brard zeer succesvol op de Huishoudbeurs met eigen schoonmaakcollectie

Video: Patty Brard zeer succesvol op de Huishoudbeurs met eigen schoonmaakcollectie

Video: Patty Brard zeer succesvol op de Huishoudbeurs met eigen schoonmaakcollectie Stijlvol schoonmaken dat kan nu met Patty Brard haar eigen voorjaarschoonmaakcollectie From PB with Love.Veel volgers op Instagram reageren erg positief op de collectie die bij Kruidvat te koop is. En ook op de Huishoudbeurs in Amsterdam is het druk. HuishoudbeursOok op de Huishoudbeurs in RAI Amsterdam loopt het vanaf dag 1 al storm bij de stent van Patty Brard. Alle vrouwen willen iets van de From PB with Love collectie. Denk aan schoonmaakborstels, keukenrol met panterprint, handdoeken of huispakken. Bekijk hierboven de video met daarin de drukte op de Huishoudbeurs. Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Patty Brard doet boekje open over incident André Hazes en Bridget Maasland Bekijk deze video » Patty Brard lanceert eigen schoonmaakcollectie From PB with Love Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Patty Brard zeer succesvol op de Huishoudbeurs met eigen schoonmaakcollectie

Stijlvol schoonmaken dat kan nu met Patty Brard haar eigen voorjaarschoonmaakcollectie From PB with Love.Veel volgers op Instagram reageren erg positief op de collectie die bij Kruidvat te koop is. En ook op de Huishoudbeurs in Amsterdam is het druk.

Huishoudbeurs
Ook op de Huishoudbeurs in RAI Amsterdam loopt het vanaf dag 1 al storm bij de stent van Patty Brard. Alle vrouwen willen iets van de From PB with Love collectie. Denk aan schoonmaakborstels, keukenrol met panterprint, handdoeken of huispakken.

Bekijk hierboven de video met daarin de drukte op de Huishoudbeurs.

Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Patty & Gordon op zoek naar de eeuwige jeugd terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Patty Brard zeer succesvol op de Huishoudbeurs met eigen schoonmaakcollectie of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV