Johnny de Mol zegt 'ja' tegen Wereld Zonder Jou-challenge van Trijntje Oosterhuis

Johnny de Mol zegt 'ja' tegen Wereld Zonder Jou-challenge van Trijntje Oosterhuis

Johnny de Mol zegt 'ja' tegen Wereld Zonder Jou-challenge van Trijntje Oosterhuis Zaterdag 14 maart zal Johnny de Mol samen met Trijntje Oosterhuis op het podium staan. Dan zal hij samen met Trijntje in de Paard van Troje Club de hit Wereld Zonder Jou zingen. "Ja, ik durf dat"Dit laat de presentator weten in een video op Instagram: "Ja, ik durf dat, en ik weet niet waarom ik het durf, maar hoe gaaf is het om samen met jou dit prachtige nummer te zingen. Ja ik doe het", aldus De Mol. Bekijk hierboven de video waarin Johnny de Mol trots aan de wereld laat weten mee te gaan doen aan de #wereldzonderjouchallenge. Bekijk ook Down met Johnny: Robin van Persie zorgt voor vreugde bij Daniel en Pjotr Bekijk deze video » Video: Johnny de Mol en Wendy van Dijk genieten volop van presentatie We Want More Bekijk deze video »
Entertainment :
Johnny de Mol zegt 'ja' tegen Wereld Zonder Jou-challenge van Trijntje Oosterhuis

Zaterdag 14 maart zal Johnny de Mol samen met Trijntje Oosterhuis op het podium staan. Dan zal hij samen met Trijntje in de Paard van Troje Club de hit Wereld Zonder Jou zingen.

"Ja, ik durf dat"
Dit laat de presentator weten in een video op Instagram: "Ja, ik durf dat, en ik weet niet waarom ik het durf, maar hoe gaaf is het om samen met jou dit prachtige nummer te zingen. Ja ik doe het", aldus De Mol.

Bekijk hierboven de video waarin Johnny de Mol trots aan de wereld laat weten mee te gaan doen aan de #wereldzonderjouchallenge.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johnny de Mol zegt 'ja' tegen Wereld Zonder Jou-challenge van Trijntje Oosterhuis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV