Beau van Erven Dorens als quizmaster van Weet Ik Veel: "Ik moet het voor elkaar krijgen"

Beau van Erven Dorens als quizmaster van Weet Ik Veel: "Ik moet het voor elkaar krijgen"

Beau van Erven Dorens als quizmaster van Weet Ik Veel: "Ik moet het voor elkaar krijgen" Beau van Erven Dorens gaat, na een periode van rust, weer aan de bak. Hij vult de schoenen van Linda de Mol in het programma Weet ik Veel. Beau: "Linda is zo goed in haar werk, alles is gewoon honderd keer geoefend. Zij heeft dit helemaal in de vingers, en dat moet ik dat ook voor elkaar krijgen", aldus een iets wat nerveuze Beau. Bekijk het RTL Boulevard-fragment over Beau van Erven Dorens bij Weet Ik Veel hierboven. Het nieuwe seizoen van Weet ik veel is vanaf zondag 23 februari wekelijks om 20:00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Weet ik veel terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beau van Erven Dorens over einde DWDD: "Een strik eromheen en doorgaan" Bekijk deze video » Kijktip: Weet Ik Veel met Beau van Erven Dorens start zondag 23 februari Bekijk deze video »
Entertainment :
Beau van Erven Dorens als quizmaster van Weet Ik Veel: "Ik moet het voor elkaar krijgen"

Beau van Erven Dorens gaat, na een periode van rust, weer aan de bak. Hij vult de schoenen van Linda de Mol in het programma Weet ik Veel.

Beau: "Linda is zo goed in haar werk, alles is gewoon honderd keer geoefend. Zij heeft dit helemaal in de vingers, en dat moet ik dat ook voor elkaar krijgen", aldus een iets wat nerveuze Beau. Bekijk het RTL Boulevard-fragment over Beau van Erven Dorens bij Weet Ik Veel hierboven.

Het nieuwe seizoen van Weet ik veel is vanaf zondag 23 februari wekelijks om 20:00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Weet ik veel terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau van Erven Dorens als quizmaster van Weet Ik Veel: "Ik moet het voor elkaar krijgen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV