Koffietijd: Arthur Japin geeft boekentips

Koffietijd: Arthur Japin geeft boekentips

<em>Koffietijd</em>: Arthur Japin geeft boekentips Arthur Japin heeft genoeg tips voor iedereen die van boeken lezen houdt. Ook deze keer heeft de schrijver een klassieker uit de Nederlandse literatuur meegenomen om weer onder de aandacht te brengen, zo is te zien in de video hierboven. Koffietijd is elke werkdag om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Heb je Koffietijd gemist? Je kunt iedere aflevering terugkijken bij Gids.tv. Andrea van Pol is gastpresentator Koffietijd: "Wie is er niet fan van Loretta!?" Bekijk deze video »
TV :
Koffietijd: Arthur Japin geeft boekentips

Arthur Japin heeft genoeg tips voor iedereen die van boeken lezen houdt. Ook deze keer heeft de schrijver een klassieker uit de Nederlandse literatuur meegenomen om weer onder de aandacht te brengen, zo is te zien in de video hierboven.

Koffietijd is elke werkdag om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Heb je Koffietijd gemist? Je kunt iedere aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Koffietijd: Arthur Japin geeft boekentips of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV