Boer Zoekt Vrouw: Annemiek overladen met post van 633 mannen

Boer Zoekt Vrouw: Annemiek overladen met post van 633 mannen

Annemiek is in Boer Zoekt Vrouw op zoek naar een ‘echte man’. En de kans is groot dat ze die ook daadwerkelijk vindt. Want de boerin heeft brieven van maar liefst 633 mannen gekregen.

Annemiek krijgt ‘echt heel veel’ post
Annemiek schrikt als ze haar kamer binnenkomt en de enorme lading brieven en cadeaus ziet staan. Het wordt een hele klus om hier de tien meest geschikte mannen uit te kiezen, maar gelukkig heeft ze hulptroepen. “Ik vind het echt heel veel!”

Bekijk het fragment van Boer Zoekt Vrouw in de video hieronder.

Boer Zoekt Vrouw is iedere zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Heb je Boer Zoekt Vrouw gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Boer Zoekt Vrouw: Annemiek overladen met post van 633 mannen Annemiek is in Boer Zoekt Vrouw op zoek naar een ‘echte man’. En de kans is groot dat ze die ook daadwerkelijk vindt. Want de boerin heeft brieven van maar liefst 633 mannen gekregen. Annemiek krijgt ‘echt heel veel’ postAnnemiek schrikt als ze haar kamer binnenkomt en de enorme lading brieven en cadeaus ziet staan. Het wordt een hele klus om hier de tien meest geschikte mannen uit te kiezen, maar gelukkig heeft ze hulptroepen. “Ik vind het echt heel veel!” Bekijk ook Boer Zoekt Vrouw: Jan hoopte net niet bij vijf populairste boeren te zitten Bekijk deze video » Bekijk het fragment van Boer Zoekt Vrouw in de video hieronder. Boer Zoekt Vrouw is iedere zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Heb je Boer Zoekt Vrouw gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Boer Zoekt Vrouw: Annemiek overladen met post van 633 mannen
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Boer Zoekt Vrouw: Annemiek overladen met post van 633 mannen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV