Bekijk trailer Rundfunk: Jachterwachter (23 april in de bioscoop)

Bekijk trailer Rundfunk: Jachterwachter (23 april in de bioscoop)

Bekijk trailer <em>Rundfunk: Jachterwachter</em> (23 april in de bioscoop) Na de bijzonder succesvolle tv-serie Rundfunk en twee lovend ontvangen theatershows komen de mannen van Rundfunk met een eigen film: Rundfunk: Jachterwachter. Hierin lijkt de komst van de uitgeleefde ex-wereldster Ronnie Bosboom Jr. (Tom van Kalmthout) een zegen voor de camping van de Wachtopzichter (Yannick van de Velde), maar wanneer hij op de vlucht blijkt voor gevaarlijke criminelen, moet het duo er alles aan doen om de camping te redden. De film Rundfunk: Jachterwachter is vanaf 23 april te zien in de Nederlandse bioscoop. Bekijk de trailer van de film hierboven. Rundfunk krijgt een eigen film: 'Iedereen zegt: dit ziet er kut uit' Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk trailer Rundfunk: Jachterwachter (23 april in de bioscoop)

Na de bijzonder succesvolle tv-serie Rundfunk en twee lovend ontvangen theatershows komen de mannen van Rundfunk met een eigen film: Rundfunk: Jachterwachter. Hierin lijkt de komst van de uitgeleefde ex-wereldster Ronnie Bosboom Jr. (Tom van Kalmthout) een zegen voor de camping van de Wachtopzichter (Yannick van de Velde), maar wanneer hij op de vlucht blijkt voor gevaarlijke criminelen, moet het duo er alles aan doen om de camping te redden.

De film Rundfunk: Jachterwachter is vanaf 23 april te zien in de Nederlandse bioscoop. Bekijk de trailer van de film hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer Rundfunk: Jachterwachter (23 april in de bioscoop) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV