Zien: Kobe Bryant op emotionele wijze herdacht

Zien: Kobe Bryant op emotionele wijze herdacht

Zien: <em>Kobe Bryant</em> op emotionele wijze herdacht Dinsdag zijn basketballegende Kobe Bryant en zijn dochter Gianna op emotionele en bijzondere wijze herdacht. In het Staples Center, de thuishaven van de LA Lakers, is er uitgebreid stilgestaan bij zijn overlijden. Basketbalgrootheden Michael Jordan, LeBron James en Shaquille O’Neal gaven een emotionele speech. Alicia Keys en Beyoncé verzorgden een optreden op de bijeenkomst, dat de naam Celebration of Life meekreeg. Michael Jordan in tranen tijdens speech voor Kobe Bryant Bekijk deze video » Mevrouw BryantOok de weduwe van Bryant kreeg het woord. Zij begon haar speech met emotionele woorden over haar dochter en de momenten die ze met haar zal missen. Daarnaast heeft zij lovende woorden over voor haar man: "Hij had alleen maar mooie lessen voor ons over, geleerd door zijn grote carrière." Vanessa Bryant emotioneel tijdens herdenking Kobe en Gianna: bekijk haar toespraak Bekijk deze video » Bekijk het fragment over de herdenking van Kobe Bryant hierboven.
Nieuws :
Zien: Kobe Bryant op emotionele wijze herdacht

Dinsdag zijn basketballegende Kobe Bryant en zijn dochter Gianna op emotionele en bijzondere wijze herdacht. In het Staples Center, de thuishaven van de LA Lakers, is er uitgebreid stilgestaan bij zijn overlijden.

Basketbalgrootheden Michael Jordan, LeBron James en Shaquille O’Neal gaven een emotionele speech. Alicia Keys en Beyoncé verzorgden een optreden op de bijeenkomst, dat de naam Celebration of Life meekreeg.

Mevrouw Bryant
Ook de weduwe van Bryant kreeg het woord. Zij begon haar speech met emotionele woorden over haar dochter en de momenten die ze met haar zal missen. Daarnaast heeft zij lovende woorden over voor haar man: "Hij had alleen maar mooie lessen voor ons over, geleerd door zijn grote carrière."

Bekijk het fragment over de herdenking van Kobe Bryant hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Kobe Bryant op emotionele wijze herdacht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV