Bridget Maasland onder vuur na opnieuw delen privébeelden: ‘Plaats dan niks meer!’

Bridget Maasland onder vuur na opnieuw delen privébeelden: ‘Plaats dan niks meer!’

Bridget Maasland was helemaal klaar met alle aandacht en gaf alle negatieve reacties via social media zelfs de schuld van het einde van haar relatie met André Hazes. Maar ook na de break-up blijft Maasland privékiekjes delen via Instagram.

Is Bridget verslaafd aan social media?
Zo plaatst Bridget beelden van haar vakantie met haar zoon Mees naar Legoland. “Plaats dan niks meer, dan zijn er ook geen reacties meer. Zorg dat er even geen nieuws over je is”, reageert Bart Ettekoven in Shownieuws. “Waarom heb je zo de behoefte om alles te plaatsen?” Volgens Anouk Smulders wordt het bijna een soort verslaving om beelden te blijven delen. “Voor aandacht, of om te laten zien: het gaat wel weer ok met mij, denk ik.”

Bekijk het item van Shownieuws over Bridget Maasland en haar social media-gedrag in de video hieronder.

Bridget Maasland onder vuur na opnieuw delen privébeelden: ‘Plaats dan niks meer!’ Bridget Maasland was helemaal klaar met alle aandacht en gaf alle negatieve reacties via social media zelfs de schuld van het einde van haar relatie met André Hazes. Maar ook na de break-up blijft Maasland privékiekjes delen via Instagram. Bekijk ook Emotionele Bridget Maasland weet niks van vreemdgaan André Hazes Bekijk deze video » Is Bridget verslaafd aan social media?Zo plaatst Bridget beelden van haar vakantie met haar zoon Mees naar Legoland. “Plaats dan niks meer, dan zijn er ook geen reacties meer. Zorg dat er even geen nieuws over je is”, reageert Bart Ettekoven in Shownieuws. “Waarom heb je zo de behoefte om alles te plaatsen?” Volgens Anouk Smulders wordt het bijna een soort verslaving om beelden te blijven delen. “Voor aandacht, of om te laten zien: het gaat wel weer ok met mij, denk ik.” Bekijk het item van Shownieuws over Bridget Maasland en haar social media-gedrag in de video hieronder.
Entertainment :
Bridget Maasland onder vuur na opnieuw delen privébeelden: ‘Plaats dan niks meer!’
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bridget Maasland onder vuur na opnieuw delen privébeelden: ‘Plaats dan niks meer!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV