DWDD gemist? Bekijk optreden Alanis Morissette met Smiling

DWDD gemist? Bekijk optreden Alanis Morissette met Smiling

Alanis Morissette was dinsdag te gast bij De Wereld Draait Door. Ze stond gisteren nog in Carré om de 25e verjaardag van haar wereldwijd gevierde cd Jagged Little Pill te vieren.

Nieuwe live-muziek van Morissette
Van Jagged Little Pill zijn onder meer singles als Ironic en You Oughta Know afkomstig. Morissette treedt na al die jaren nog steeds op als zangeres en brengt ook nieuwe muziek uit. Vanavond trad ze op bij DWDD met haar nieuwste single Smiling.

Bekijk het optreden van Alanis Morissette met haar nummer Smiling in de video hieronder.

De Wereld Draait Door is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Heb je De Wereld Draait Door gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

DWDD gemist? Bekijk optreden Alanis Morissette met Smiling Alanis Morissette was dinsdag te gast bij De Wereld Draait Door. Ze stond gisteren nog in Carré om de 25e verjaardag van haar wereldwijd gevierde cd Jagged Little Pill te vieren. Nieuwe live-muziek van MorissetteVan Jagged Little Pill zijn onder meer singles als Ironic en You Oughta Know afkomstig. Morissette treedt na al die jaren nog steeds op als zangeres en brengt ook nieuwe muziek uit. Vanavond trad ze op bij DWDD met haar nieuwste single Smiling. Bekijk ook DWDD: Alain Clark, drumlegende Steve Gadd en mondharmonicaspeelster Hermine Deurloo spelen samen Bekijk deze video » Bekijk het optreden van Alanis Morissette met haar nummer Smiling in de video hieronder. De Wereld Draait Door is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Heb je De Wereld Draait Door gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
TV :
DWDD gemist? Bekijk optreden Alanis Morissette met Smiling
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op DWDD gemist? Bekijk optreden Alanis Morissette met Smiling of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV