Video: Bijzondere actie Extinction Rebellion in raadszaal Zandvoort

Video: Bijzondere actie Extinction Rebellion in raadszaal Zandvoort

Een opmerkelijk beeld dinsdagavond in de raadszaal van de gemeente Zandvoort. Daar kwam de actiegroep Extinction Rebellion met enkele actievoerders naartoe om te demonstreren tegen het plan van de gemeente om Formule 1-technici over het strand te laten rijden.

Video: Bijzondere actie Extinction Rebellion in raadszaal Zandvoort Een opmerkelijk beeld dinsdagavond in de raadszaal van de gemeente Zandvoort. Daar kwam de actiegroep Extinction Rebellion met enkele actievoerders naartoe om te demonstreren tegen het plan van de gemeente om Formule 1-technici over het strand te laten rijden. TegenstandersOp het plan van gemeente en de FIA kwam veel kritiek van omwonenden en natuurliefhebbers. Zo’n 28.000 mensen tekenden al een onlinepetitie tegen het plan. Strandnatuurreservaat Noordvoort, op de grens van de twee gemeenten, is een stiltegebied voor vogels en zeehonden. Uiteindelijk werd een motie, die het plan wilde stoppen, verworpen. Daardoor kan de organisatie van dit plan nu definitief doorgaan Zondag met Lubach gemist? Formule 1 crosst door beschermde natuur Bekijk deze video » Bekijk de actie van Extinction Rebellion op de video hierboven. Circuit Zandvoort krijgt metamorfose: 'Het meest uitdagende van Europa' Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Bijzondere actie Extinction Rebellion in raadszaal Zandvoort

Tegenstanders
Op het plan van gemeente en de FIA kwam veel kritiek van omwonenden en natuurliefhebbers. Zo’n 28.000 mensen tekenden al een onlinepetitie tegen het plan. Strandnatuurreservaat Noordvoort, op de grens van de twee gemeenten, is een stiltegebied voor vogels en zeehonden.

Uiteindelijk werd een motie, die het plan wilde stoppen, verworpen. Daardoor kan de organisatie van dit plan nu definitief doorgaan

Bekijk de actie van Extinction Rebellion op de video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Bijzondere actie Extinction Rebellion in raadszaal Zandvoort of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV