Ferry (Married at First Sight): "José en ik zijn gescheiden maar toch is er goed nieuws"

Ferry (Married at First Sight): "José en ik zijn gescheiden maar toch is er goed nieuws"

Ferry (Married at First Sight): "José en ik zijn gescheiden maar toch is er goed nieuws" Ferry en José gaven elkaar in Married At First Sight het jawoord en bleken in de laatste uitzending met elkaar getrouwd te willen blijven. Maar hoe ging het verder? "Helaas zijn we tot het besluit gekomen om te gaan scheiden omdat José het nog niet voelde", vertelt Ferry aan Eva Jinek. Nieuwe vonkMaar er is toch nog goed nieuws: "Een maand later heb ik de stoute schoenen aangetrokken en haar uitgenodigd voor een weekendje weg. Dat vond ze goed en daar is de vonk toch weer overgeslagen. Dus we zijn wel gescheiden maar aan het daten. Ik ben hartstikke verliefd." Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Heb je Married At First Sight gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Married At First Sight-Henk over Chantal: "Ik voel me genaaid" Bekijk deze video » MAFS gemist? Blijven Ferry en José getrouwd? Bekijk deze video »
TV :
Ferry (Married at First Sight): "José en ik zijn gescheiden maar toch is er goed nieuws"

Ferry en José gaven elkaar in Married At First Sight het jawoord en bleken in de laatste uitzending met elkaar getrouwd te willen blijven. Maar hoe ging het verder? "Helaas zijn we tot het besluit gekomen om te gaan scheiden omdat José het nog niet voelde", vertelt Ferry aan Eva Jinek.

Nieuwe vonk
Maar er is toch nog goed nieuws: "Een maand later heb ik de stoute schoenen aangetrokken en haar uitgenodigd voor een weekendje weg. Dat vond ze goed en daar is de vonk toch weer overgeslagen. Dus we zijn wel gescheiden maar aan het daten. Ik ben hartstikke verliefd." Bekijk het fragment van Jinek hierboven.

Heb je Married At First Sight gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ferry (Married at First Sight): "José en ik zijn gescheiden maar toch is er goed nieuws" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV