DWDD: YouTubers Benjamin & Jaap reiken 'publieksprijs' uit aan Matthijs van Nieuwkerk

DWDD: YouTubers Benjamin & Jaap reiken 'publieksprijs' uit aan Matthijs van Nieuwkerk

DWDD: YouTubers Benjamin & Jaap reiken 'publieksprijs' uit aan Matthijs van Nieuwkerk YouTubers Benjamin & Jaap van Bondgenoten reikten donderdag een publieksprijs uit aan Matthijs van Nieuwkerk bij De Wereld Draait Door, het ging om de prijs 'Bondgenoten Ouevre Award'. De komst van de mannen was onaangekondigd dus Matthijs was tijdens de uitzending erg verrast. Bekijk de NOS Stories-beelden van de uitreiking tijdens DWDD hierboven. De Wereld Draait Door is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook DWDD: Roos Moggré over Italië en het Coronavirus: ''Alles is dicht behalve de restaurants'' Bekijk deze video » DWDD: Connectie tussen bacterie en darmkanker aangetoond Bekijk deze video »
TV :
DWDD: YouTubers Benjamin & Jaap reiken 'publieksprijs' uit aan Matthijs van Nieuwkerk

YouTubers Benjamin & Jaap van Bondgenoten reikten donderdag een publieksprijs uit aan Matthijs van Nieuwkerk bij De Wereld Draait Door, het ging om de prijs 'Bondgenoten Ouevre Award'. De komst van de mannen was onaangekondigd dus Matthijs was tijdens de uitzending erg verrast.

Bekijk de NOS Stories-beelden van de uitreiking tijdens DWDD hierboven.

De Wereld Draait Door is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op DWDD: YouTubers Benjamin & Jaap reiken 'publieksprijs' uit aan Matthijs van Nieuwkerk of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV