Deze Quiz Is Voor Jou: Linda de Mol reikt extra prijzengeld uit na falende app

Deze Quiz Is Voor Jou: Linda de Mol reikt extra prijzengeld uit na falende app

Kijkers die afgelopen week thuis met veel frustratie hebben meegespeeld met de app van Deze Quiz Is Voor Jou, krijgen vanavond meer kans om te winnen. Vorige week werkte de app om technische redenen niet goed, maar presentatrice Linda de Mol maakt dit goed. “Ik heb er niet van geslapen, ik vond het zo vervelend”, vertelt Linda. “We hebben besloten om extra prijzengeld uit te reiken.”

Bekijk de reactie van Linda de Mol in de video hieronder van Shownieuws.

Deze Quiz Is Voor Jou is iedere zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS 6. Heb je Deze Quiz Is Voor Jou gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Deze Quiz Is Voor Jou: Linda de Mol reikt extra prijzengeld uit na falende app Kijkers die afgelopen week thuis met veel frustratie hebben meegespeeld met de app van Deze Quiz Is Voor Jou, krijgen vanavond meer kans om te winnen. Vorige week werkte de app om technische redenen niet goed, maar presentatrice Linda de Mol maakt dit goed. “Ik heb er niet van geslapen, ik vond het zo vervelend”, vertelt Linda. “We hebben besloten om extra prijzengeld uit te reiken.” Bekijk ook Deze Quiz is voor Jou: Moeder gehandicapte Evie kan gaan verbouwen! Bekijk deze video » Bekijk de reactie van Linda de Mol in de video hieronder van Shownieuws. Deze Quiz Is Voor Jou is iedere zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS 6. Heb je Deze Quiz Is Voor Jou gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Deze Quiz Is Voor Jou: Linda de Mol reikt extra prijzengeld uit na falende app
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Deze Quiz Is Voor Jou: Linda de Mol reikt extra prijzengeld uit na falende app of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV