Samenvatting Real Madrid - Barcelona (El Clásico)

Samenvatting Real Madrid - Barcelona (El Clásico)

Samenvatting <em>Real Madrid - Barcelona</em> (El Clásico) Real Madrid heeft zondagavond de koppositie in de La Liga teruggepakt door de El Clásico te winnen van FC Barcelona. In eigen huis won de Koninklijke met 2-0. De Catalanen kregen in de eerste helft een aantal grote kansen, waardoor de Belgische keeper Thibaut Courtois een aantal keer flink aan de bak moest. In de tweede helft werden de Madrilenen sterker en in de 70ste minuut lag dan ook de eerste bal in het net. De 19-jarige Vinicius maakte de eerste goal, invaller Mariano (26) maakte de 2-0. Meer weten over het Spaanse voetbal? Lees en bekijk hier al onze artikelen en video's. Bekijk de samenvatting van de El Clásico hierboven. Samenvatting Napoli - FC Barcelona (Champions League) Bekijk deze video » Samenvatting Real Madrid - Manchester City (Champions League) Bekijk deze video » Barcelona-trainer Setién: 'El Clásico cruciaal voor Real Madrid' Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Real Madrid - Barcelona (El Clásico)

Real Madrid heeft zondagavond de koppositie in de La Liga teruggepakt door de El Clásico te winnen van FC Barcelona. In eigen huis won de Koninklijke met 2-0.

De Catalanen kregen in de eerste helft een aantal grote kansen, waardoor de Belgische keeper Thibaut Courtois een aantal keer flink aan de bak moest. In de tweede helft werden de Madrilenen sterker en in de 70ste minuut lag dan ook de eerste bal in het net. De 19-jarige Vinicius maakte de eerste goal, invaller Mariano (26) maakte de 2-0.

Meer weten over het Spaanse voetbal? Lees en bekijk hier al onze artikelen en video's.

Bekijk de samenvatting van de El Clásico hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Real Madrid - Barcelona (El Clásico) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV