Floortje terug naar het einde van de wereld in Jemen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Floortje terug naar het einde van de wereld in Jemen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Floortje terug naar het einde van de wereld in Jemen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze week keert Floortje Dessing terug in Jemen om het verhaal te maken dat ze eerder niet kon maken. RampIn Jemen is nog steeds sprake van een enorme humanitaire ramp. Floortje maakt nu het verhaal dat ze eerder niet kon maken, omdat ze het grootste deel van haar verblijf in een schuilkelder zat. FrontlinieDessing moest toen voortijdig het land verlaten. Ze loopt in deze aflevering mee met de 33-jarige Belgische Rima, die voor Het Rode Kruis in een stad dichtbij de frontlinie werkt. TerugkeerIn Floortje terug naar het einde van de wereld keert Floortje Dessing elke aflevering terug naar enkele mensen die ze de afgelopen jaren bezocht voor 'Floortje naar het einde van de wereld'. DWDD gemist? Floortje Dessing over nieuwe serie Floortje Terug Naar Het Einde Van De Wereld Bekijk deze video »
Uitzending :
Floortje terug naar het einde van de wereld
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week keert Floortje Dessing terug in Jemen om het verhaal te maken dat ze eerder niet kon maken.

Ramp
In Jemen is nog steeds sprake van een enorme humanitaire ramp. Floortje maakt nu het verhaal dat ze eerder niet kon maken, omdat ze het grootste deel van haar verblijf in een schuilkelder zat.

Frontlinie
Dessing moest toen voortijdig het land verlaten. Ze loopt in deze aflevering mee met de 33-jarige Belgische Rima, die voor Het Rode Kruis in een stad dichtbij de frontlinie werkt.

Terugkeer
In Floortje terug naar het einde van de wereld keert Floortje Dessing elke aflevering terug naar enkele mensen die ze de afgelopen jaren bezocht voor 'Floortje naar het einde van de wereld'.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Floortje terug naar het einde van de wereld

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Floortje terug naar het einde van de wereld of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV