Kijk LIVE naar persconferentie Erik ten Hag voor sc Heerenveen - Ajax

Kijk LIVE naar persconferentie Erik ten Hag voor sc Heerenveen - Ajax

Kijk LIVE naar persconferentie <em>Erik ten Hag</em> voor sc Heerenveen - Ajax Kijk hierboven op vrijdag 6 maart vanaf 15.00 uur LIVE naar de persconferentie van Erik ten Hag. Ajax verkeert in zware tijden. De Amsterdammers verliezen de laatste tijd vaker dan ze winnen, en in korte tijd werden ze uitgeschakeld in de Europa League en de KNVB Beker. Erik ten Hag blikt vooruit op de wedstrijd tegen sc Heerenveen. Nabeschouwing FC Utrecht - Ajax: is de positie van Erik ten Hag in gevaar? Bekijk deze video » LandskampioenschapNu zal Ajax zich volledig moeten focussen op de titel. De selectie is weer redelijk intact en het belangrijkste is dat Daley Blind, Quincy Promes en Hakim Ziyech weer terug zijn. Zij hebben echter nog niet de vorm die ze voor hun blessurs hadden, met als gevolg dat Ajax nauwelijks kansen creëert. Kan het tij in de altijd lastige uitwedstrijd tegen sc Heerenveen gekeerd worden? sc Heerenveen - Ajax is op zaterdag 6 maart om 20.45 uur live te zien op FOX Sports 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien. Samenvatting Ajax - AZ Bekijk deze video » Erik ten Hag vindt boze Hakim Ziyech prima: "Hij is een emotioneel mens" Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar persconferentie Erik ten Hag voor sc Heerenveen - Ajax

Kijk hierboven op vrijdag 6 maart vanaf 15.00 uur LIVE naar de persconferentie van Erik ten Hag.

Ajax verkeert in zware tijden. De Amsterdammers verliezen de laatste tijd vaker dan ze winnen, en in korte tijd werden ze uitgeschakeld in de Europa League en de KNVB Beker. Erik ten Hag blikt vooruit op de wedstrijd tegen sc Heerenveen.

Landskampioenschap
Nu zal Ajax zich volledig moeten focussen op de titel. De selectie is weer redelijk intact en het belangrijkste is dat Daley Blind, Quincy Promes en Hakim Ziyech weer terug zijn. Zij hebben echter nog niet de vorm die ze voor hun blessurs hadden, met als gevolg dat Ajax nauwelijks kansen creëert. Kan het tij in de altijd lastige uitwedstrijd tegen sc Heerenveen gekeerd worden?

sc Heerenveen - Ajax is op zaterdag 6 maart om 20.45 uur live te zien op FOX Sports 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie Erik ten Hag voor sc Heerenveen - Ajax of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV