Kijktip: Oscarwinnaar A Beautiful Mind vrijdag te zien op RTL 8

Kijktip: Oscarwinnaar A Beautiful Mind vrijdag te zien op RTL 8

Het weekend staat voor de deur, en hoe kun je dat beter beginnen dan met een fantastische, Oscarwinnende film op de bank? RTL 8 zendt vanavond het schitterende filmdrama A Beautiful Mind uit, over de briljante maar getroebleerde wiskundige John Forbes Nash jr.

Vier keer in de prijzen
Russell Crowe geeft op fantastische wijze gestalte aan Nash, die langzaam maar zeker wegzakt in een web van angst en paranoia. Hij werd meer dan terecht genomineerd voor de Oscar voor Beste Acteur, maar won niet. Wél in de prijzen vielen regisseur Ron Howard, Jennifer Connelly (Beste Vrouwelijke Bijrol), het scenario én de film zelf. In prachtige bijrollen zien we ook Ed Harris, Christopher Plummer en Paul Bettany (de toekomstige man van Connelly).

A Beautiful Mind (2001) wordt beoordeeld met een 8,2 op IMDb en is op vrijdag 6 maart om 20.30 uur te zien op RTL 8. Bekijk de trailer van A Beautiful Mind hieronder.

Kijktip: Oscarwinnaar <em>A Beautiful Mind</em> vrijdag te zien op RTL 8 Het weekend staat voor de deur, en hoe kun je dat beter beginnen dan met een fantastische, Oscarwinnende film op de bank? RTL 8 zendt vanavond het schitterende filmdrama A Beautiful Mind uit, over de briljante maar getroebleerde wiskundige John Forbes Nash jr. Jennifer Aniston namens Russell Crowe: "Wat in Australië gebeurt, komt door klimaatverandering" Bekijk deze video » Vier keer in de prijzenRussell Crowe geeft op fantastische wijze gestalte aan Nash, die langzaam maar zeker wegzakt in een web van angst en paranoia. Hij werd meer dan terecht genomineerd voor de Oscar voor Beste Acteur, maar won niet. Wél in de prijzen vielen regisseur Ron Howard, Jennifer Connelly (Beste Vrouwelijke Bijrol), het scenario én de film zelf. In prachtige bijrollen zien we ook Ed Harris, Christopher Plummer en Paul Bettany (de toekomstige man van Connelly). A Beautiful Mind (2001) wordt beoordeeld met een 8,2 op IMDb en is op vrijdag 6 maart om 20.30 uur te zien op RTL 8. Bekijk de trailer van A Beautiful Mind hieronder.
Film :
Kijktip: Oscarwinnaar A Beautiful Mind vrijdag te zien op RTL 8

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijktip: Oscarwinnaar A Beautiful Mind vrijdag te zien op RTL 8 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV