Live stream Nederland - Canada (Tournoi de France dames)

Live stream Nederland - Canada (Tournoi de France dames)

Kijk hier zaterdag vanaf 19.00 uur LIVE naar de wedstrijd Canada - Nederland.


Alle hoogtepunten Canada - Nederland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

De Oranje Leeuwinnen en Canada spelen in het Tournoi de France tegen elkaar. De wedstrijd is te volgen op Veronica en online via KIJK.nl en deze livestream via Gids.tv.

Lees hier meer over de wedstrijd Canada - Nederland.

Nederland - Brazilië is zaterdag 7 maart om 19.00 uur live te zien op Veronica en via een livestream door KIJK.nl.

Live stream Nederland - Canada (Tournoi de France dames) Kijk hier zaterdag vanaf 19.00 uur LIVE naar de wedstrijd Canada - Nederland. Alle hoogtepunten Canada - Nederland De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Canada - Nederland (Tournoi de France dames) Bekijk deze video » Live stream Nederland - Canada (Tournoi de France dames) Bekijk deze video » De Oranje Leeuwinnen en Canada spelen in het Tournoi de France tegen elkaar. De wedstrijd is te volgen op Veronica en online via KIJK.nl en deze livestream via Gids.tv. Lees hier meer over de wedstrijd Canada - Nederland. Nederland - Brazilië is zaterdag 7 maart om 19.00 uur live te zien op Veronica en via een livestream door KIJK.nl.
Live :
Live stream Nederland - Canada (Tournoi de France dames)
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream Nederland - Canada (Tournoi de France dames) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV