Finale Wie is de Mol? start met [SPOILER]

Finale Wie is de Mol? start met [SPOILER]

LET OP! Onderstaande video en onderstaand bericht kunnen spoilers bevatten wanneer je de meest recente aflevering nog niet gezien hebt. Kijken op eigen risico!


Hieronder starten de spoilers


Bekijk alle fragmenten uit Wie is de Mol? aflevering 9

De negende uitzending van Wie is de Mol? kende geen afvallers. Daarmee start de finale van het spelprogramma volgende week met vier finalisten: Nathan Rutjes, Rob DeKay, Miljuschka Witzenhausen en Buddy Vedder. Volgens presentator Rik van de Westerlaken zitten hierbij twee verliezend finalisten, één winnaar en één Mol.

Verdachten
De lijstjes van verdachte Mollen na de negende aflevering wordt aangevoerd door Nathan Rutjes. 39% van de appspelers verdenkt de oud-voetballer. Rob DeKay is de nummer 2 met 25%, Miljuschka Witzenhausen maakt met 24% de top 3 compleet. Buddy Vedder wordt maar door 13% van de appspelers verdacht.

De pot
De pot staat op dit moment op 11200 euro. In de eerste opdracht werd niets verdiend, in de tweede opdracht werd 1220 euro verdiend. De verdachten onder de kandidaten: Rob verdenkt Buddy, de andere drie verdenken Rob.

De finale van het twintigste seizoen van Wie is de Mol? is zaterdag 14 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Finale <em>Wie is de Mol?</em> start met [SPOILER] LET OP! Onderstaande video en onderstaand bericht kunnen spoilers bevatten wanneer je de meest recente aflevering nog niet gezien hebt. Kijken op eigen risico! Hieronder starten de spoilers Bekijk alle fragmenten uit Wie is de Mol? aflevering 9 Finale Wie is de Mol? start met [SPOILER] Bekijk deze video » De negende uitzending van Wie is de Mol? kende geen afvallers. Daarmee start de finale van het spelprogramma volgende week met vier finalisten: Nathan Rutjes, Rob DeKay, Miljuschka Witzenhausen en Buddy Vedder. Volgens presentator Rik van de Westerlaken zitten hierbij twee verliezend finalisten, één winnaar en één Mol. VerdachtenDe lijstjes van verdachte Mollen na de negende aflevering wordt aangevoerd door Nathan Rutjes. 39% van de appspelers verdenkt de oud-voetballer. Rob DeKay is de nummer 2 met 25%, Miljuschka Witzenhausen maakt met 24% de top 3 compleet. Buddy Vedder wordt maar door 13% van de appspelers verdacht. De potDe pot staat op dit moment op 11200 euro. In de eerste opdracht werd niets verdiend, in de tweede opdracht werd 1220 euro verdiend. De verdachten onder de kandidaten: Rob verdenkt Buddy, de andere drie verdenken Rob. De finale van het twintigste seizoen van Wie is de Mol? is zaterdag 14 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.
Wie is de Mol? :
Finale Wie is de Mol? start met [SPOILER]
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Finale Wie is de Mol? start met [SPOILER] of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV