Coronavirus: economische gevolgen voor Nederland steeds groter

Coronavirus: economische gevolgen voor Nederland steeds groter

<em>Coronavirus</em>: economische gevolgen voor Nederland steeds groter Terwijl Italië steeds meer drastische maatregelen neemt om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan en ziet hoe de economie deels stil komt te liggen wordt ook steeds duidelijker welke gevolgen het virus heeft voor Nederland: "We zijn afhankelijk van handel. Wij zijn een land dat draait op internationaal samenwerken en als dat even ophoudt, dan voelen we dat", aldus D66-Tweede Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hierboven. Bekijk ook Coronavirus in Nederland verspreidt zich: 3 coronadoden en 265 besmettingen Bekijk deze video » Coronavirus: ANVR: ''Gratis annulering voor reizen naar risicogebieden Italië'' Bekijk deze video »
TV :
Coronavirus: economische gevolgen voor Nederland steeds groter

Terwijl Italië steeds meer drastische maatregelen neemt om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan en ziet hoe de economie deels stil komt te liggen wordt ook steeds duidelijker welke gevolgen het virus heeft voor Nederland: "We zijn afhankelijk van handel. Wij zijn een land dat draait op internationaal samenwerken en als dat even ophoudt, dan voelen we dat", aldus D66-Tweede Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Coronavirus: economische gevolgen voor Nederland steeds groter of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV