LIVE: lege straten Venetië (Italië) vanwege Coronavirus

LIVE: lege straten Venetië (Italië) vanwege Coronavirus

LIVE: lege straten Venetië (Italië) vanwege Coronavirus Als er één plek is waar het normaal gesproken wemelt van de toeristen, is het Venetië wel. Op deze dagen zijn er echter maar zeer weinig toeristen die het aandurven om de Italiaanse stad te bezoeken, vanwege de uitbraak van het Coronavirus. Ook de Italianen blijven, op dringend advies van de regering, binnen. Lege kanalenKLM cancelde vluchten naar de romantische stad, mensen wordt verzocht iedere vorm van samenkomst te vermijden en de kanalen, in de regel overvol met rondvaartboten en gondels, doen zeer rustig aan. Bekijk LIVE beelden van de verschillende bekende plekken van de stad hierboven, op beelden van I love you Venice. Bekijk ook Coronavirus LIVE: aantal besmettingen en doden per land Bekijk deze video » Sandra Schuurhof: "Willem-Alexander en Máxima doen Namasté in Indonesië" Bekijk deze video » Coronavirus: Doodse stilte op de straten van Italië: code rood en oranje Bekijk deze video »
Live :
LIVE: lege straten Venetië (Italië) vanwege Coronavirus

Als er één plek is waar het normaal gesproken wemelt van de toeristen, is het Venetië wel. Op deze dagen zijn er echter maar zeer weinig toeristen die het aandurven om de Italiaanse stad te bezoeken, vanwege de uitbraak van het Coronavirus. Ook de Italianen blijven, op dringend advies van de regering, binnen.

Lege kanalen
KLM cancelde vluchten naar de romantische stad, mensen wordt verzocht iedere vorm van samenkomst te vermijden en de kanalen, in de regel overvol met rondvaartboten en gondels, doen zeer rustig aan. Bekijk LIVE beelden van de verschillende bekende plekken van de stad hierboven, op beelden van I love you Venice.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op LIVE: lege straten Venetië (Italië) vanwege Coronavirus of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV