René van der Gijp: 'Snap niet dat mensen aan hun pik trekken in de auto'

René van der Gijp: 'Snap niet dat mensen aan hun pik trekken in de auto'

<em>René van der Gijp</em>: 'Snap niet dat mensen aan hun pik trekken in de auto' Voorafgaand aan de Champions League wedstrijd tussen Liverpool en Atlético Madrid moest René van der Gijp iets vertellen. Hij verbaasde zich over bepaalde mensen in het verkeer. ,,Mensen die aan hun pielemuis trekken in de auto, je moet er maar zin in hebben!" Bekijk de video van Veronica Inside met René van der Gijp hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Johan Derksen voelt nu geen drang om Hélène Hendriks op mond te zoenen door Coronavirus Bekijk deze video » Johan Derksen afgekapt door Hélène Hendriks: "Je wil van me af, hè?" Bekijk deze video »
Talkshow :
René van der Gijp: 'Snap niet dat mensen aan hun pik trekken in de auto'

Voorafgaand aan de Champions League wedstrijd tussen Liverpool en Atlético Madrid moest René van der Gijp iets vertellen. Hij verbaasde zich over bepaalde mensen in het verkeer. ,,Mensen die aan hun pielemuis trekken in de auto, je moet er maar zin in hebben!"

Bekijk de video van Veronica Inside met René van der Gijp hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op René van der Gijp: 'Snap niet dat mensen aan hun pik trekken in de auto' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV