Bekijk de promo van Wie Het Laatst Lacht met René Froger & Tino Martin

Bekijk de promo van Wie Het Laatst Lacht met René Froger & Tino Martin

Bekijk de promo van <em>Wie Het Laatst Lacht</em> met <em>René Froger &amp; Tino Martin</em> Vanavond in Wie Het Laatst Lacht haalt René Froger flauwe grappen uit met zijn vriend en collega Tino Martin. Froger bezit o.a een afstandsbediening om het verkeerslicht op groen te zetten. Tino snapt er niks van. Maar ook lijkt het alsof niemand Tino kent.... Dit is natuurlijk allemaal toneelspel. Bekijk hierboven een fragment van Wie Het Laatst Lacht. Wie Het Laatst Lacht is elke vrijdag om 20:30 te zien op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Wie Het Laatst Lacht terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Tino Martin over corona: "Voor hetzelfde geld zit ik 30 dagen vast in Amerika" Bekijk deze video » Wie Het Laatst Lacht: René Froger neemt Tino Martin in de maling Bekijk deze video »
TV :
Bekijk de promo van Wie Het Laatst Lacht met René Froger & Tino Martin

Vanavond in Wie Het Laatst Lacht haalt René Froger flauwe grappen uit met zijn vriend en collega Tino Martin.

Froger bezit o.a een afstandsbediening om het verkeerslicht op groen te zetten. Tino snapt er niks van. Maar ook lijkt het alsof niemand Tino kent.... Dit is natuurlijk allemaal toneelspel. Bekijk hierboven een fragment van Wie Het Laatst Lacht.

Wie Het Laatst Lacht is elke vrijdag om 20:30 te zien op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Wie Het Laatst Lacht terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de promo van Wie Het Laatst Lacht met René Froger & Tino Martin of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV